Hopa

Hopa is een bekende aanbieder van online krasloten in Nederland. Dagelijks spelen er honderden online spelers op de krasloten van Hopa met de hoop een leuk geld bedrag bij elkaar te krassen. Hopa staat bekend om hun prima website in samenhang met de hoge prijzen die er bij Hopa te winnen zijn. Als onderdeel van het bedrijf NG International Ltd. is Hopa één van de vele online krasloten aanbieders in beheer van dit bedrijf. Ook de krasloten aanbieder Scratch2Catch valt bijvoorbeeld onder het beheer van dit bedrijf. Hierdoor kunt u een hoge kwaliteit qua krasloten verwachten. Daarnaast is veilig spelen bijna een gewoonte bij Hopa, net zoals het snel uitbetalen van u gewonnen bedragen. Doordat Hopa krasloten is aangesloten bij het bedrijf NG International Ltd. is betrouwbaarheid erg goed geregeld. Hopa heeft bijvoorbeeld verschillende licenties en vergunningen.

Ga direct online krassen bij Hopa!

Ook het grote aantal partners helpt Hopa dagelijks om ervoor te zorgen dat Hopa zo veilig mogelijk is. Zo is VereSign bijvoorbeeld één van de partners van Hopa, een partner die ervoor zorgt dat gegevens die ingevuld worden veilig aankomen bij Hopa. Daarnaast is verantwoord spelen ook erg belangrijk bij Hopa. Zo hebben ze bijvoorbeeld een speciale pagina met informatie over verantwoord spelen. U kunt daar vinden wat u het beste kunt doen als u verslaafd bent aan het spelen op online krasloten. Maar ook informatie over het aantal stortingen en hoe u ervoor kunt zorgen dat u nog maar een bepaald bedrag in de maand kunt storten staat allemaal op die pagina.

Software Hopa krasloten
Om op de online krasloten van Hopa te spelen hoeft u geen speciale software te downloaden. U moet wel eerst een account aanmaken bij Hopa, maar dat is binnen een paar minuten geregeld. U hoeft daarvoor alleen maar naar de website van Hopa te gaan en te klikken op ‘Schrijf u nu in’. Heeft u eenmaal een account bij Hopa kunt u óók via de website toegang krijgen tot de online krasloten. U hoeft hiervoor alleen maar de krasloten op te zoeken en u kunt daarna doormiddel van een simpele klik meteen beginnen met spelen.

Prijzen bij Hopa krasloten
De grootste prijs die u bij Hopa kunt winnen is een bedrag van €1,000,000. U kunt deze prijs al winnen met het inzetten van relatief kleine bedragen. Daarnaast zijn er ook nog verschillende prijzen van €100,000 en €200,000. Dit zijn echter de hoofdprijzen van Hopa, natuurlijk zijn er ook nog de kleine prijzen die vaker vallen. Zo vallen bedragen van de €1 tot de €100 bijna elke paar minuten wel bij Hopa. Maar ook prijzen van €1,000 tot €10,000 vallen genoeg op de online krasloten van Hopa.

Bonussen Hopa
Alle nieuwe spelers ontvangen van Hopa een welkomst bonus van €5. U hoeft hiervoor alleen maar een account aan te maken bij Hopa en de €5 staat daarna meteen op u account. Aan deze gratis €5 zitten verder geen verplichten en u kunt er gewoon op de online krasloten van Hopa mee gaan spelen. Om het allemaal nog maar eens mooier te maken heeft Hopa ook nog eens een stortingsbonus van 100% tot een bedrag van €200. Dit houdt in dat wanneer u een nieuwe speler bent en een storting maakt van €200 u van Hopa nog eens €200 ontvangt. De gratis €200 die u in dit geval van Hopa krijgt moet u wel eerst vrij spelen, maar daarna is het bedrag hellemaal van u. Voor de online spelers die geen genoeg van de online krasloten van Hopa kunnen krijgen heeft het bedrijf Club Pearl opgericht. Dit is een speciale club die alleen toegangbaar is voor de spelers die extreem veel spelen op de krasloten van Hopa. Bent u eenmaal lid van deze club brengt dat vele voordelen met zich mee. Zo kunt u sneller u geld laten uitbetalen, krijgt u exclusieve bonussen en mag u ook meedoen met exclusieve toernooien. Daarnaast krijgt u ook de beschikking over een speciale manager die u kunt aanspreken bij vragen over Hopa.

Betalen en uitbetalen bij Hopa
Bij Hopa heeft u verschillende mogelijkheden om geld op u account te zetten, daarnaast zijn er uiteraard ook genoeg manier om het gewonnen geld weer van u account af te halen. In Nederland is de meest gebruikte manier om geld te storten iDeal. Uiteraard is deze manier ook bij Hopa aanwezig. Ook bekende mogelijkheden als MoneyBookers, NETELLER, ClickandBuy, Click2Pay, MasterCard en VisaCard zijn aanwezig bij Hopa. Geld storten op de ‘ouderwetse’ manier via een bankoverschrijving is natuurlijk ook mogelijk. In bijna alle gevallen staat het gestorte geld of onmiddellijk op u account of binnen 24 uur. Voor het uitbetalen van u gewonnen bedragen zijn ook een aantal zeer bekende manieren mogelijk. U kunt natuurlijk het geld op u eigen bankrekening laten storten. Maar ook naar MoneyBookers, NETELLER en Click2Pay kunt u het geld naartoe sturen. Binnen hooguit 96 uur staat het geld dan op de door u gewenste rekening.