Krasloten Krassen

Welke krasloten sites zijn er allemaal en wat zijn de specifieke kenmerken van alle sites waar je online krasloten kunt krassen? Hieronder hebben wij een kort en duidelijk overzicht geplaatst zodat je snel alle kenmerken van iedere kraslot aanbieder kunt lezen. Hierdoor weet je al snel waar je als speler het beste kunt gaan krassen en welke onmline krasloten jouw het meeste aanspreken.

Scratch2Cash Online Krasloten Krassen

Scratch2Cash krasloten krassen behoort nog steeds tot de beste optie waar bezoekers uit kunnen kiezen. Scratch2Cash kent het grootste aantal online krasloten en steekt tot op heden met kop en schouders uit boven de rest van de krasloten sites waar bezoekers online krasloten kunnen krassen. Scratch2Cash is tevens de eerste partij die de gratis speel bonus heeft geïntroduceerd bij het online krassen en deze bonus optie is door veel krasloten sites overgenomen. Spelers die voor de kraslot producten van Scratch2Cash kiezen zullen hierna niet snel meer overstappen naar een concurrerende partij aangezien deze krasloten sites haar spelers continu tevreden weet te stellen met de meest waanzinnige kraslot promoties waarbij je gigantische voordelen kunt krijgen wanneer je geld stort. Online krassen is daarom bij Scratch2Cash één van de beste mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Laat jezelf verassen en ontvang al direct €5,- euro gratis speel tegoed bij een registratie. Ervaar de uitmuntende klasse van Scratch2Cash!

Hopa Online Krasloten Krassen
De online krasloten site Hopa heeft haar strepen al ruimschoots verdiend want Hopa is een zeer professionele aanbieder van online krasloten en hebben een prachtig aanbod van tientallen verschillende online krasloten waardoor spelers een ruime keuze hebben met welk online kraslot zij willen gaan krassen. Dat online krassen bij Hopa centraal staat mag duidelijk zijn want Hopa organiseert iedere week weer de meest fantastische kraslot bonus promoties zodat je als speler extra voordeel kunt halen wanneer je bij Hopa online krasloten gaat krassen. Nieuwe spelers die zich bij Hopa registreren worden verwelkomt met 5 euro gratis speel tegoed waarmee de nieuwe spelers de online krasloten gratis uit kunnen proberen. Hiermee maakt Hopa krasloten al direct een gul gebaar. Wie bovendien een eerste storting maakt krijgt van Hopa een speciale welkomst bonus van 125% en dan kan het online krassen pas echt beginnen. Schrijf je voor deze waanzinnige bonussen dus snel in bij Hopa!

Karmaba Online Krasloten Krassen
De Neogames groep heeft een nieuw krasloten product op de markt gebracht genaamd Karamba krasloten. Met meer dan 60 verschillende krasloten heeft nu ook Karamba zich tussen de kraslot aanbieders gemengd want Karamba heeft naast online krasloten ook een groot aantal fruitmachines die spelers online kunnen spelen. Karamba heeft een uniek concept waar concurrerende partijen jaloers op zijn. Als je bij Karamba namelijk een spelers account aanmaakt ben je naast  het krassen ook in de mogelijkheid om een gokje te wagen op één van de vele fruitmachines die Karamba heeft. Daarnaast heeft Karamba nog veel meer spannende en afwisselende side games. Dit alles onder één account want bij Karamba kan je gemakkelijk alle kraslot spelletjes spelen onder één en hetzelfde account. Dat is pas echte luxe die je bij geen enkele kraslot site tegen zult komen. De online krasloten van Karamba staan garant voor vele uren kras plezier en daarbij zijn de prijzen die je kunt winnen gigantisch! Speel nu met de online krasloten van Karamba!

PrimeScratchCards Online Krasloten Krassen
PrimeScratchCards is steeds meer terrein aan het winnen onder de Nederlandse spelers. Deze krasloten aanbieder heeft in de omliggende Europese landen haar strepen al dubbel en dik verdiend. PrimeScratchCards maakt deel uit van de primegroep en zo is er ook een mogelijkheid om een gokje te wagen bij één van hun andere kansspel producten. Ook PrimeScratchCards verwelkomt je met €5,- euro gratis speeltegoed en wij raden je aan daar zeker gebruik van te maken. Of je nu gaat spelen om de wekelijkse      bonus acties of het spelaanbod, je zult er zeker geen spijt van krijgen wanneer je voor de krasloten van PrimeScratchCards kiest. Iedereen droomt er namelijk wel eens van om ooit eens veel geld te winnen in een loterij. Je kans is nu gekomen want bij PrimeScratchCards zijn er hoofdprijzen te winnen die variëren tussen de €200.000,- en €1.000.000,- euro. Kies nu dus voor PrimeScratchCards!

Krastoppers Online Krasloten Krassen

Krastoppers krasloten zijn een ware rage in Nederland en hebben het hart van vele spelers in slecht een korte tijd verovert. Krastoppers is de enige echte Nederlandse krasloten aanbieder van dit moment. Krastoppers heeft 10 verschillende krasloten die allemaal hun eigen kenmerken hebben. Er zijn dus vele verschillende hoofdprijzen te winnen en ieder kraslot heeft dus ook verschillende winkansen. De online krasloten van Krastoppers variëren enorm van prijs. Het goedkoopste kraslot kost €0,10 en het duurste kraslot kost €2,50. En dan te bedenken dat je met deze online krasloten een hoofdprijs van wel €250.000,- euro kan winnen! Sinds nu heeft Krastoppers ook een extra kraslot dat iedere maand van thema veranderd. Vaak heeft dit thema te maken met feestdagen die voor de deur staan. Al met al zijn de krasloten van Krastoppers enorm leuk om mee te spelen. Kras dus snel die hoofdprijs bij elkaar met de online krasloten van Krastoppers!

SkillKrassen Online Krasloten Krassen
Ook de online krasloten van Skillkrassen zijn een uniek product die je nergens anders tegenkomt. Wanneer je de site van Skillkrassen bezoekt maak je direct kennis met een aantal grappige antilliaanse personage's. Wie zich voor de eerste keer inschrijft bij Skillkrassen krijgt geheel gratis een speeltegoed van €2,- euro op zijn of haar spelers account bijgeschreven. Skillkrassen zijn online krasloten in combinatie met een aantal skillgames. Deze Skillgames hebben allemaal te maken met criminele activiteiten en dat maakt Skillkrassen ook zo leuk. Zo moet je geldzakken die je zojuist uit een bank hebt beroofd in de achterklep van je vluchtauto gooien en hoe meer zakken je erin gooit, des te meer geld je wint. Een andere leuke skillgame is dat je als gevangene onder de douche een zeepje moet proberen vast te houden want als je in een gevangenis tijdens het douchen een zeepje laat vallen weet je wat er gebeurd! Ga direct online krassen bij Skillkrassen!