PrimeScratchCards

Sinds 2005 bestaat PrimeScratchCards als onderdeel van het bekende gok bedrijf PrimePartners. PrimePartners is actief in bijna tien landen, waar ze verschillende soorten online spellen aanbieden waaronder ook krasloten online. Op al deze spellen kan natuurlijk geld gewonnen worden. Naast PrimeScratchCards biedt PrimePartners in Europa ook PrimePoker, PrimeCasino en PrimeBackgammon aan. De Primepartners groep heeft dus al ruimschoots bewezen dat zij hun vak zeer goed verstaan en dat dit een zeer betrouwbare kansspel aanbieders is. Over het algemeen wordt PrimeScratchCards gezien als de grootste online aanbieder van krasloten online ter wereld. PrimeScratchCards heeft een prima website met een duidelijke en professionele  lay-out. De online krasloten van PrimeScratchCards zijn ook voorzien van een prima lay-out, wat zorgt voor extra speel plezier en daarom gaan zo veel mensen hier ook online krasloten krassen.

Ga direct online krassen bij PrimeScratchCards!

PrimeScratchCards heeft zeer bijzondere kraslot bonussen en dat zul je bij de eerste kennismaking al vrij snel ontdekken. Bij krasloten online horen nu eenmaal kraslot bonussen en daar komt PrimeScratchCards ruimschoots in tegemoet. Omdat PrimeScratchCards alweer even in de online krasloten markt zit, heeft deze aanbieder van krasloten online een behoorlijk groot spellen assortiment neergezet. Dat is ook de reden waarom er iedere dag duizenden mensen krasloten online spelen bij PrimeScratchCards. Ook de veelzijdigheid van deze online krasloten aanbieder maakt het spelen bij PrimeScratchCards een heus feest. Aan krasloten online dus geen tekort bij PrimeScratchCards en als grote aanbieder zorgt men dat het krasloten assortiment regelmatig wordt aangevuld met nieuwe online krasloten waardoor je kunt blijven krassen.

Prijzen bij PrimeScratchCards
Van grote tot kleine prijzen, ze zijn allemaal te winnen met de krasloten online van PrimeScratchCards. Uiteraard is de rol van het bedrag dat je inzet hier een grote factor in. Zet je wat meer geld in, dan is de kans ook wat groter dat je wat meer geld wint. Speel je liever voor wat minder geld, zo neem je ook wat minder risico, dan is de kans ook wat groter dat je kleinere bedragen wint. PrimeScratchCards heeft op dit moment ruim 60 online krasloten. Bij al deze krasloten online is een bedrag van maarliefst €200,000 te winnen. Dat is op dit moment niet het grootste bedrag wat er bij PrimeScratchCards te winnen valt, dat is namelijk €1,000,000. Deze absolute hoofdprijs is alleen op het online kraslot 3wow te winnen. Naast deze grote prijzen zijn er ook dagelijks een hele rij aan kleine prijzen te winnen.

Bonussen PrimeScratchCards
Net als bij sommige andere krasloten online aanbieders krijg je ook bij PrimeScratchCards een bedrag van €5 als je een account aanmaakt bij PrimeScratchCards. Deze €5 ontvang je helemaal gratis en er zitten verder geen verplichtingen aan. Daarnaast heeft PrimeScratchCards ook nog een stortingsbonus van 100% tot een bedrag van €100. Dit betekent dat je bij storting tot een bedrag van €100 ook nog eens helemaal gratis €100 ontvangt. Je stort dus €100 en ontvangt €200, hiermee kan je meteen gaan spelen. Voor de VIP spelers heeft PrimeScratchCards de Pearl Club. In Pearl Club zit een speciaal clubje met online krasloten spelers, die in de meeste gevallen veel spelen bij PrimeScratchCards. Deze spelers krijgen een speciale behandeling door de medewerkers van PrimeScratchCards. Dit houdt in dat die spelers elke dag contact op kunnen nemen met deze medewerkers. Daarnaast worden deze krasloten online spelers op een speciale manier beloond en krijgen ze als eerste al het nieuws over PrimeScratchCards.

Betrouwbaarheid PrimeScratchCards

PrimeScratchCards heeft verschillende vergunningen en licenties om online krasloten aan te bieden. Deze vergunningen en licenties ontvang je als bedrijf zijnde niet zomaar, dit geeft dus eigenlijk al aan dat PrimeScratchCards een betrouwbare aanbieder is. Daarnaast hebben er zich tot op heden geen spelers gemeld die klachten over PrimeScratchCards hebben, dit komt mede doordat de online krasloten erg makkelijk te besturen zijn. Geld op je PrimeScratchCards-account zetten gaat ook via de beveiligde ‘wegen’, net zoals het krassen op de online krasloten. Heeft u toch nog problemen met één van de online krasloten, dan kan je ook nog contact opnemen met de perfecte klantenservice van PrimeScratchCards. Met de klantenservice kan je in contact komen via de e-mail, telefoon en via een live chat. PrimeScratchCards werkt zeer service gericht en stellen alles in het werk om jou als krasloten speler tegemoet te komen.

Software PrimeScratchCards
PrimeScratchCards gebruikt de beste beveiligingsoftware om je te beschermen tegen kwaadwillende mensen die de privé gegevens van spelers wil bemachtigen. Hier ben je bij PrimeScratchCards dus goed tegen beschermd. Hierdoor is krasloten online spelen bij PrimeScratchCards niet alleen leuk maar ook enorm veilig.
Verder maakt deze online krasloten aanbieder geen gebruik van software die je als speler moet downloaden om krasloten online te kunnen spelen. PrimeScratchCards heeft zogenaamde flash krasloten waardoor je de kraslot spelletjes kunt spelen in flash. Hierdoor is het downloaden van software geheel overbodig. Via de website van PrimeScratchCards kan je inloggen op u PrimeScratchCards-account. Je hoeft dus geen software te downloaden en zodoende kan je heel erg snel gaan spelen op de krasloten. Net zoals de website zelf is de speciale ‘speel pagina’ erg goed beveiligd, dit houdt in dat alleen je met het wachtwoord van je account kunt inloggen. De speciale ‘speel pagina’ kan je openen door via de website op ‘Speel Nu’ te klikken.

Krasloten Betalen en uitbetalen bij PrimeScratchCards
Geld op je PrimeScratchCards-account zetten gaat heel simpel. Je hoeft alleen maar naar de website van PrimeScratchCards te gaan en de speciale ‘spelers pagina’ te openen. Daar kan je inloggen op je account en kan je geld op je account zetten. Geld storten op je krasloten online account kan op een aantal verschillende manieren. MoneyBookers, NETELLER, paysafecard, MasterCard, VisaCard en ClickandBuy zijn enkele simpele manieren om geld op je krasloten account te zetten. Daarnaast is het populaire iDeal ook aanwezig bij PrimeScratchCards waardoor je ook met iDeal krasloten kunt kopen. Ook geld overmaken via een bankoverschrijving is mogelijk. Al de gewonnen bedragen kan je uitbetalen via verschillende manieren. Bij de meeste manieren staat het geld binnen maximaal 24 uur op je account of rekening. Het gaat om de volgende uitbetalings manieren: NETELLER, MoneyBookers, Click2Pay, VisaCard, MasterCard, ClickandBuy en uiteraard kan je ook geld op je bankrekening laten storten.